Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Οι εισηγήσεις της Επιμορφωτικής Ημερίδας: "Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων. Σχολική Ηγεσία". (Απρίλιος 2017)

Οι εισηγήσεις της Επιμορφωτικής Ημερίδας: "Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων. Σχολική Ηγεσία". (Απρίλιος 2017)

 hges-dioik-m1

Επιμορφωτική Ημερίδα: 

 

«Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων. Σχολική Ηγεσία»

 

Η επιμορφωτική ημερίδα«Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων ? Σχολική Ηγεσία», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. και την παρακολούθησαν περισσότερα από 115 άτομα.

Για να κατεβάσετε την εισήγηση της κ. Αναστασίας Αθανασούλα - Ρέππα, π. Καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε: «Εκπαιδευτική ηγεσία και διαχείριση σχέσεων στο σχολείο», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση τοι κ. Γιώργου Μπαγάκη, Καθηγητή στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: «Η ηγεσία που διευκολύνει τη μάθηση. Δυσκολίες και επιτεύγματα σε ελληνικά σχολεία», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του κ. Κωνσταντίνου Παπαχρήστου, Σχολικού Σύμβουλου Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, π. Διευθυντή Σπουδών  Π.Ε. ΥΠ.Π.Ε.Θ.: «Διοίκηση-Όραμα-Σχεδιασμός-Προγραμματισμός σ' ένα σχολείο που λειτουργεί ως οργανισμός και ως κοινότητα μάθησης και συνεργασίας», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του κ. Ιωάννη Χουζούρη, Διευθυντή ΕΠΑ.Λ. Άστρους: «Διαμοιραζόμενη ηγεσία», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του κ. Παναγιώτη Παπαγεωργάκη, π. Διευθυντή Π.Ε. Κορινθίας: «H σχολική ηγεσία ως παράγοντας αποτελεσματικότητας στην εκπαιδευτική λειτουργία», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του κ. Βασίλειος Μπιστόλας, Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Τρίπολης «Εσωτερική πολιτική στο ελληνικό σχολείο», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου της κ.  Ζαχαρούλας Καραβά, Σχολικής υύμβούλου Δημοτικής Εκπαίδευσης Κορινθίας - Υποδιευθύντριας Π.Ε.Κ. Τρίπολης, πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου της κ. Αναστασίας Αθανασούλα Ρέππα, π. Καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε: «Η σύγκρουση ως αναπόφευκτο αλλά και ταυτόχρονα πολύτιμο φαινόμενο της σχολικής ζωής. Από την επίλυση στη διαχείριση της», πατήστε εδώ.