Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Οι εισηγήσεις της Επιμορφωτικής Ημερίδας:"ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ (Μάιος 2017)

Οι εισηγήσεις της Επιμορφωτικής Ημερίδας:"ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ (Μάιος 2017)

diap-eik21diap-eik11 

 

Επιμορφωτική Ημερίδα: «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μετανάστης-Πρόσφυγας»

 

Η επιμορφωτική ημερίδα«Διαπολιτισμική Εκαπάίδευση: Μετανάστης-Πρόσφυγας», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Π.Ε.Κ. Τρίπολης, Ακαδημίας 12, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. και την παρακολούθησαν περισσότερα από 100 άτομα.

Για να κατεβάσετε την εισήγηση της κ. Γιούλη Παπαδιαμαντάκη, Επίκουρης Καθηγήτριας Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: «Εκπαιδευτικές πολιτικές και πρακτικές για την ανεκτικότητα και το σεβασμό της διαφορετικότητας: Εμπειρίες από την Ελλάδα και την Ε.Ε.», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου της κ. Τριανταφυλλιάς Νικολούδη, Σχολικής Σύμβουλου 7ης Περιφέρειας Π.Α.: «Πρόσφυγες: Δρόμος χωρίς επιστροφή», πατήστε εδώ.


Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου της κ. Μαρία Τσούτσουβα,, Σχολικής Σύμβουλου 4ης Περιφέρειας Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αρκαδίας: «Η εικόνα του πρόσφυγα στα λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά και εφήβους και η διδακτική τους αξιοποίηση για την ευαισθητοποίηση των μαθητών», πατήστε εδώ.


Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου της κ. Ελένης Κατσιάβου  Προϊσταμένης του 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης και της κ. Σταματίνας Ντελοπούλου, Δασκάλας στο Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας: «Τα βότσαλα της προσφυγιάς», πατήστε εδώ.

 

Για να κατεβάσετε την εισήγηση του Βιωματικού Εργαστηρίου του κ. Παναγιώτη Μουσταΐρα, Εκπαιδευτικού, Δρ. Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, Διευθυντή ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου: «Το πολιτισμικό παγόβουνο», πατήστε εδώ.